o NAMA

STOLNOTENISKI KLUB DONAT

Od osnutka 1954.g. do danas u svim kategorijama, od kadeta, juniora, pa do seniora, igrači našeg kluba osvojili su preko 50 titula državnih prvaka.

Iz ovog kluba potekli su brojni uspješni i poznati stolnotenisači poput Zorana Primorca, braće Amižić, braće Karlović, Andreja Gaćine i drugih.

Također, klub je dobitnik Nagrade Grada Zadra (1973. i 2002.) za izuzetan doprinos u razvoju mladih te najveće državne nagrade koju jedan sportski klub u RH može dobiti – “Franjo Bučar” 2005. godine.

Stolnoteniski klub Donat jedan je od najpoznatijih klubova u Republici Hrvatskoj, s brojnim priznanjima, medaljama i peharima tijekom godina rada, klub je postao prepoznatljiv po svojim uspješnim natjecateljskim ekipama i programima za djecu i mladež.

STOLNOTENISKI KLUB DONAT

Imamo stručne trenere, redovite treninge i natjecanja na kojima ćete moći unaprijediti svoje vještine i uživati u igri. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni igrač, dobrodošli ste u naš klub. Pridružite nam se danas i uživajte u druženju i natjecanju u stolnom tenisu!

U svim kategorijama u samom hrvatskom vrhu. Pored seniorske momčadi, klub ima i brojni kadetski pogon (djeca od 8 do 14 godina) s kojima s velikim entuzijazmom svakodnevno rade četiri trenera na čelu s Davorom Karlovićem.

stk dONAT zADAR

PRIDRUŽI NAM SE

Stručni treneri

Stručni trenerski tim za stolni tenis sastoji se od visoko kvalificiranih stručnjaka koji imaju široko znanje i iskustvo u području stolnog tenisa.

Profesionalna oprema

U našem klubu pronaći ćete opremu koja je izrađena od vrhunskih materijala i omogućuje igračima najbolje uvjete za igranje stolnog tenisa na vrhunskoj razini.

Lige i natjecanja

Uz redovite treninge tu su lige i natjecanja na kojima ćete moći unaprijediti svoje vještine i uživati u igri.