Stolnotenisači Donata na najbolji su mogući način odradili dvostruki program 10. kola Superlige u kojem su s dva puta po 3:0 u dvorani Bagat svladali Požegu i osječki Vodovod. Donatovci su tako dva kola prije kraja prvenstva uplovili u mirnu luku gornjeg doma ljestvice te se sada s omjerom od 7 pobjeda, 9 poraza i 23 boda nalazi na petom mjestu.

Iako se očekivalo kako će Osijek i Vodovod Zadranima biti tvrdi orah, na kraju je bilo potpuno drugačije. Igrači Davora Karlovića ozbiljno su pristupili svakom meču, a takav stav popratio je i rezultat. Koliko su Donatovci u ovim dvobojima bili uvjerljivi dovoljno govori podatak kako su gostima u oba meča prepustili tek šest setova.

– Dva odlična meča od strane naših igrača. Pokazali smo da smo bolja ekipa od jednih i drugih. Ono što sam najavio nakon prvog dijela to se i ostvaruje. Većinu utakmica u ovom drugom dijelu igramo kod kuće gdje nikome ne priznajemo da je bolji što u konačnici pokazujemo i za stolom. Stvarno igramo odlično, imamo dobar ritam, dobro treniramo i veselimo se idućim mečevima – zadovoljno će Davor Karlović, trener Donata.

U idućem kolu, koje se igra sredinom travnja, igrači Donata će u novom dvostrukom programu, ponovno pred svojim navijačima, snage odmjeriti protiv pretposljednje momčadi lige Velike Gorice i trećeplasiranog varaždinskog Starra.

 

Prenosi: sport023.hr